Wat ik voor je kan betekenen

Een onboarding is pas écht effectief als je er een experience van maakt. 

...en natuurlijk de basics op orde hebt. Ik help je daar graag mee, want daar word ik heel enthousiast van! Dat kan op verschillende manieren. Zit er iets bij dat bij jou past?

TRAINING

 

waardoor je zelf aan de slag kunt

met praktische handvatten

In een 2 uur durende inspiratiesessie word je gebombardeerd met zinvolle informatie over onboarding in het algemeen, do’s and dont’s voor het inwerkprogramma voor nieuwe medewerkers, en inspirerende onboarding ideeën. Pak er vooral uit wat bij jouw organisatie en jouw mensen past. We doen de onboarding scan en op basis daarvan krijg je een duidelijk beeld van welke kansen voor je onboarding je laat liggen, en waar je zelf direct mee aan de slag kan. Ook krijg je een op maat gemaakt adviesrapport op basis van jouw scan. Na deze sessie kun je energiek en geïnspireerd aan de slag met het low hanging fruit waardoor jouw onboarding per direct een stukje succesvoller én leuker wordt.

In de onboarding training van één dagdeel gaan we echt een stap verder. We brengen jouw onboarding journey in kaart, koppelen dat aan het onboarding canvas met de 7 belangrijke c’s. Je gaat naar huis met een duidelijke checklist zodat je niks over het hoofd ziet. Je hebt een beeld met wat voor verschillende tools je aan de slag kunt om een succesvolle onboarding neer te zetten. Maar bovenal heb je er na deze training het volste vertrouwen in gekregen en heb je zin om de dag erna gelijk ermee aan de slag te gaan!

 

INSPIRATIE

een sessie waaruit je lekker kunt cherrypicken

ONBOARDING EXPERIENCE

volledig neergezet, mét impact

Je wilt het graag allemaal zelf doen, maar je hebt te weinig tijd. Ook mis je net die specifieke kennis die je nodig hebt om een onboarding experience neer te zetten. Als je kiest voor dit all-in onboarding programma help ik je het neerzetten van een experience met impact! Daarbij maak ik gebruik van het bekende Experience Design Model van Kaospilot. Ik werk met vaste bouwstenen, maar de invulling ervan is per organisatie altijd anders. Natuurlijk vanuit de merkwaarden en merkrichtlijnen van de organisatie.

Als basis voor het onboarding programma gebruik ik de 7 c’s van onboarding. Met de invulling van deze 7 bouwstenen zet ik een volledige onboarding journey neer, waarmee jouw nieuwe medewerkers een warm welkom krijgen en snel met de juiste tools aan de slag kunnen. Natuurlijk met helder draaiboek en onboarding guide, zodat het gewoon kan doorgaan als jij op vakantie bent.