Meer over mij

Dit ben ik

Enthousiast. Energiek. Actiegericht. 

Ik weet hoe het is om een nieuwe start te maken. En ik heb het mijn missie gemaakt om die nieuwe carrièrestart voor andere mensen zo leuk en effectief mogelijk te maken! Wat jou als werkgever helpt om talenten te behouden.

Afgelopen 10 jaar heb ik marketing-, sales- en HR-ervaring opgedaan. Van jobcoach bij een corporate, tot het begeleiden van een flinke rebranding bij een reisorganisatie, tot het opzetten van de marketing bij start-ups en software scale-ups. De laatste jaren heb ik me vooral veel verdiept in employer branding. En dan niet alleen vanuit de kansen voor organisaties, maar vooral ook hoe je oprecht authentiek talent aantrekt dat ook echt bij de organisatie past.

 

Door al die banen bij verschillende organisaties heb ik onboarding (maar vooral ook het ontbreken ervan) vaak meegemaakt. En mijn besef groeide: dat moet echt anders! Toen ik ontslag nam bij mijn laatste baan heb ik mij volledig gericht op het neerzetten van een onboarding experience zodat mijn marketing opvolger binnen no-time ingewerkt aan de slag kon en tegelijk de organisatie leerde kennen op een inspirerende manier. En dat werd enorm gewaardeerd, door zowel mijn opvolger als de HR-manager. ​

Meer over mij

Mijn beloften

Ik vertel je graag uitgebreid meer over mijn aanpak en bouwstenen in een persoonlijk gesprek. Wat ik in elk geval altijd meeneem, is het volgende:

Belofte 1: onboarding wordt een waardevolle ervaring

Met het op maat gemaakte onboarding programma ervaart jouw nieuwe medewerker waar jij voor staat als organisatie. Daar creëer ik waar mogelijk een kort en krachtige ervaring omheen. Dus niet met een laf bakkie koffie en een dik medewerkershandboek. Ik laat me hierbij inspireren door de ideeën uit het vakgebied van experience design, die ik dan ook graag toepas in het creëren van een one-of-a-kind onboarding experience.  

Belofte 2: actief waar mogelijk 

Door alle bouwstenen heen zul je een rode draad zien. En dat is 'actief waar het kan'. Ik ben tegen de zitcultuur, en vóór een actieve levensstijl! Dat pas ik graag toe in een onboarding programma.

Belofte 3: onboarding als marketingkans 

Een goede onboarding draagt bij aan employer branding en aan een positieve employee experience, en kan daarmee gezien worden als een mooie marketingkans. We bekijken samen welke kansen op het gebied van employer branding voor jou belangrijk zijn, en deze zaken zullen extra aandacht krijgen in het onboarding programma. Mooie bijvangst dus.

Belofte 4: leuk en actiegericht

Tot slot: mijn garantie is een onboarding die op een écht leuke manier de juiste impact maakt! Samen bekijken we aan de hand van het onboarding canvas waar de vergeten kansen liggen. Ik werk met online tools en bewezen werkmethodes die een nieuwe medewerker snel ingewerkt én enthousiast maken.

 

Ik heb er zin in!